مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق استراتژی های منابع انسانی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق استراتژی های منابع انسانی مبانی نظری استراتژی های منابع انسانی دانلود مبانی نظری استراتژی های منابع انسانی دانلود پیشینه تحقیق استراتژی های منابع انسانی پیشینه تحقیق استراتژی های منابع انسانی ادبیات نظری استراتژی های منابع…

  • ماهیت و ویژگی های مهارت های اجتماعی و پیامدهای آن

    ماهیت و ویژگی های مهارت های اجتماعی و پیامدهای آن طبقه بندی مهارت های اجتماعی ویژگی های مهارت های اجتماعی پایان نامه مهارت های اجتماعی نابینایان فرآیندهای عاطفی در مهارت های اجتماعی فرآیندهای شناختی در مهارت های اجتماعی سازگاری اجتماعی…

  • دانلود پاورپوینت انرژی هیدروالکتریک

    دانلود پاورپوینت انرژی هیدروالکتریک پاورپوینت آشنایی با انرژی هیدروالکتریک پاورپوینت نیروگاه های انرژی هیدروالکتریک پاورپوینت نقش انرژی هیدروالکتریک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت انرژی هیدروالکتریک جهت رشته برق در 29اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق خودکارآمدی 2

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق خودکارآمدی 2 مبانی نظری خودکارآمدی ادبیات نظری خودکارآمدی چارچوب نظری خودکارآمدی فصل دوم پایان نامه خودکارآمدی دانلود مبانی نظری خودکارآمدی پیشینه خودکارآمدی پیشینه تحقیق خودکارآمدی پیشینه داخلی خودکارآمدی پیشینه خارجی خودکارآمدی پیشینه پژوهش خودکارآمدی پیشینه…

  • بررسی فعالیت نقاشان پیشگام در عصر معاصر ایران

    بررسی فعالیت نقاشان پیشگام در عصر معاصر ایران نقد تخیلی نقاشی معاصر ایران نقاشان معاصر ایران مفهوم طبیعت در آثار نقاشی نقد تخیلی نقاشی معاصر ایران بررسی فعالیت نقاشان پیشگام در عصر معاصر ایران دانلود پایان نامه نقاشی دانلود پایان…

  • مدلهای مربوط به موضوعات تغییر و گونه یابی موضوعات استراتژیک تغییر

    مدلهای مربوط به موضوعات تغییر و گونه یابی موضوعات استراتژیک تغییر مدیریت استراتژیك تغییر موضوعات تغییر در سطح استراتژیك ارائه الگوی مناسب استراتژیک تغییر افزایش عملکرد با استراتژیک تغییر استفاده از الگوی مناسب استراتژیک تغییر برای افزایش عملکرد پایان نامه…

  • پاورپوینت آموزشی مخصوص کودکان با موضوع نور عبادت هدایت

    پاورپوینت آموزشی مخصوص کودکان با موضوع نور عبادت هدایت پاورپوینت کودکان با موضوع نور عبادت هدایت دانلود پاورپوینت کودکان با موضوع نور عبادت هدایت پاورپوینت درباره کودکان با موضوع نور عبادت هدایت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی مخصوص…

  • پاورپوینت آموزش تدریس فصل 3 ریاضی هشتم - توازی و تعامد

    پاورپوینت آموزش تدریس فصل 3 ریاضی هشتم - توازی و تعامد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس فصل 3 ریاضی هشتم - توازی و تعامد به دانش آموزان کلاس هشتم متوسطه اول در قالب 8 اسلاید و با…

  • پروپوزال ارزیابی ارتباط سرمایه فکری با عملکرد مالی در بانک

    پروپوزال ارزیابی ارتباط سرمایه فکری با عملکرد مالی در بانک مدیریت سرمایه فکری عملکرد مالی در بانک پارسیان پروپوزال تاثیر سرمایه فکری بر عملکرد مالی رابطه مدیریت سرمایه فکری با عملکرد مالی پروپوزال تاثیر سرمایه فکری بر عملکرد مالی صنعت…

  • دانلود تحقیق در مورد مدیریت مشارکتی docx

    دانلود تحقیق در مورد مدیریت مشارکتی docx رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی سبک های مدیریت مشارکتی آموزشی با فرمت docx در قالب 25 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد  …

  • پاورپوینت مبانی حسابداری

    پاورپوینت مبانی حسابداری پاورپوینت دانلود جزوه مبانی حسابداری مدیریت پاورپوینت دانلود کتاب مدیریت مالی راهبردی رهنمای رودپشتی پاورپوینت کتاب حسابداری مدیریت پاورپوینت کتاب حسابداری مدیریت pdf رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مبانی حسابداری جهت رشته حسابداری در قالب 76 اسلاید…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق حمایت شغلی پرستاران

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق حمایت شغلی پرستاران کلمات کلیدی : مبانی نظری حمایت اجتماعی پرستاران پیشینه تحقیق حمایت اجتماعی پرستاران مبانی نظری حمایت شغلی پرستاران پیشینه تحقیق حمایت شغلی پرستاران پیشینه داخلی حمایت شغلی پرستاران پیشینه خارجی حمایت شغلی…

  • منابع بین المللی و داخلی حقوق مالکیت فکری

    منابع بین المللی و داخلی حقوق مالکیت فکری حقوق مالکیت فکری پایان نامه حقوق مالکیت فکری منابع بین المللی حقوق مالکیت فکری منابع داخلی حقوق مالکیت فکری کنوانسیون ها و مقررات بین المللی حقوق مالکیت فکری منابع حقوق مالکیت فکری…

  • دانلود تحقیق سیستم های مغزی بازداری و رفتاری با فرمت ورد

    دانلود تحقیق سیستم های مغزی بازداری و رفتاری با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی سیستم های مغزی بازداری و رفتاری با فرمت docx در قالب 32 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق کیفیت درک شده 59 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق کیفیت درک شده 59 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری کیفیت درک شده فصل دوم پایان نامه کیفیت درک شده دانلود مبانی نظری کیفیت درک شده پیشینه کیفیت درک شده پیشینه تحقیق کیفیت درک شده…

  • پاورپوینت مدیریت تعارض و كاربرد آن در تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی

    پاورپوینت مدیریت تعارض و كاربرد آن در تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با مدیریت تعارض و كاربرد آن در تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی جهت رشته مدیریت در قالب 23 اسلاید و با…

  • پاورپوینت کیفیت زندگی کاری در دنیای امروز

    پاورپوینت کیفیت زندگی کاری در دنیای امروز پاورپوینت کیفیت زندگی کاری در دنیای امروز تعریف کيفيت زندگي کاري شاخص های کیفیت زندگی کاری سازمان وکیفیت زندگی کاری شاخص های هشت گانه کیفیت زندگی کاری ابعاد کيفيت زندگي کاري فلسفه وجودی…

  • دانلود پاورپوینت پوسته های بتنی

    دانلود پاورپوینت پوسته های بتنی پاورپوینت پوسته های بتنی پاورپوینت انواع اصطلاحات مورد استفاده در پوسته ها پاورپوینت سازه های بتنی پاورپوینت اجرای ساختمان بتنی پاورپوینت بتن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پوسته های بتنی در قالب 52 اسلاید…

  • پاورپوینت چرا از RAM استفاده می کنیم

    پاورپوینت چرا از RAM استفاده می کنیم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت چرا از RAM استفاده می کنیم جهت رشته کامپیوتر در قالب 16 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • دانلود پاورپوینت استراتژی محتوا

    دانلود پاورپوینت استراتژی محتوا رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت استراتژی محتوا جهت رشته مدیریت در 42 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       استراتژی محتوا یعنی برنامه‌ریزی، توسعه و مدیریت…

  • فرصتها و تهدیدهای جهانی شدن آموزش و پرورش

    فرصتها و تهدیدهای جهانی شدن آموزش و پرورش جهانی شدن آموزش و پرورش تاثیر جهانی شدن بر آموزش و پرورش دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی آموزشی فرصتها و تهدیدهای جهانی شدن آموزش و پرورش رسالت آموزش و پرورش…

  • پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان هیجان

    پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان هیجان هیجان موفقیت ذهن هیجانی كاركردها و جلوه‌های هیجان دانلود پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان هیجان رابطه هوش هیجانی با موفقیت انجام پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی خرید پایان نامه کارشناسی…

  • دانلود پاورپوینت ابزارهای جدید هفتگانه کنترل کیفیت

    دانلود پاورپوینت ابزارهای جدید هفتگانه کنترل کیفیت پاورپوینت مبانی کنترل کیفیت دانلود پاورپوینت کنترل کیفیت پاورپوینت در مورد کنترل کیفیت پاورپوینت هفت ابزار کنترل کیفیت پاورپوینت کنترل کیفیت جامع فایل پاورپوینت کنترل کیفیت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ابزارهای…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش امنیت عاطفی در زندگی زناشویی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش امنیت عاطفی در زندگی زناشویی فصل دوم پایان نامه امنیت عاطفی در زندگی زناشویی مبانی نظری امنیت عاطفی در زندگی زناشویی پیشینه تحقیق امنیت عاطفی در زندگی زناشویی پیشینه پژوهش امنیت عاطفی در زندگی زناشویی…

  • مقاله رشته حقوق با عنوان علل وانگیزه جعل سند رسمی

    مقاله رشته حقوق با عنوان علل وانگیزه جعل سند رسمی جرائم جرم جعل جعل سند رسمی دانلود مقاله رشته حقوق با عنوان علل وانگیزه جعل سند رسمی خرید مقالات حقوقی سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا همکاری در فروش فایل…

  • پاورپوینت درس و کتاب مقدمات مدیريت آموزشی پیام نور

    پاورپوینت درس و کتاب مقدمات مدیريت آموزشی پیام نور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درس و کتاب مقدمات مدیريت آموزشی جهت رشته علوم تربیتی در قالب 247 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت استقلال در حسابرسی (فصل نهم کتاب فلسفه حسابرسی تألیف حساس یگانه)

    پاورپوینت استقلال در حسابرسی (فصل نهم کتاب فلسفه حسابرسی تألیف حساس یگانه) پاورپوینت فصل نهم کتاب فلسفه حسابرسی دکتر حساس یگانه پاورپوینت استقلال در حسابرسی پاورپوینت فصل نهم کتاب فلسفه حسابرسی دکتر حساس یگانه با عنوانمفاهیم حسابرسی پاورپوینت فصل نهم…

  • دانلود پاورپوینت مهارت مدیریت خشم

    دانلود پاورپوینت مهارت مدیریت خشم پاورپوینت کنترل خشم پاورپوینت مدیریت خشم پاورپوینت روانشناسی کنترل و مهار خشم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مهارت مدیریت خشم جهت رشته روانشناسی در 21 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت آشنایی با بیماری پلی هیدرآمنیوس

    پاورپوینت آشنایی با بیماری پلی هیدرآمنیوس پاورپوینت پلی هیدرآمنیوس چیست پاورپوینت پلی هیدرآمنیوس نی نی سایت پاورپوینت پلی هیدرآمنیوس خفیف پاورپوینت پلی هیدرآمنیوس متوسط پاورپوینت پلي هيدرآمنيوس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با بیماری پلی هیدرآمنیوس جهت رشته…

  • دانلود پاورپوینت مدیریت بیماران پرخاشگر

    دانلود پاورپوینت مدیریت بیماران پرخاشگر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدیریت بیماران پرخاشگر جهت رشته روانشناسی در 39 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       پرخاشگری: هر نوع رفتار که…

  • پاورپوینت کارآفرینی در اسلام

    پاورپوینت کارآفرینی در اسلام پاورپوینت کارآفرینی در اسلام تحقیق کارآفرینی در اسلام مقاله کارآفرینی در اسلام بررسی کارآفرینی در اسلام کارآفرینی در اسلام کارآفرینی در اسلام+ppt تعریف کارآفرینی از دیدگاه اسلام اسلام و فرهنگ کارآفرینی کارآفرینی وسیله تقرب الهی کارآفرینی…

  • پیشینه تحقیق و مبانی نظری مدیریت دانش

    پیشینه تحقیق و مبانی نظری مدیریت دانش مبانی نظری مدیریت دانش دانلود مبانی نظری مدیریت دانش پیشینه تحقیق مدیریت دانش ادبیات نظری مدیریت دانش فصل دوم پایان نامه مدیریت دانش مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش ادبیات و مبانی…

  • جزوه درس روش هاي رسمي در مهندسي نرم افزار + نمونه سوال

    جزوه درس روش هاي رسمي در مهندسي نرم افزار + نمونه سوال رفتن به سايت اصلي جزوه درس روش هاي رسمي در مهندسي نرم افزار + نمونه سوال به تعداد 45 صفحه pdf مناسب مرور سریع و جمع بندی ایام…

  • توابع، عقود احسانی و عقود احتمالی در رفع ابهام در مورد معامله

    توابع، عقود احسانی و عقود احتمالی در رفع ابهام در مورد معامله ابهام در مورد معامله لزوم رفع ابهام در مورد معامله توابع در رفع ابهام در مورد معامله عقود احسانی در رفع ابهام در مورد معامله عقود احتمالی در…

  • پدیده سلامت و فساد اداری در سازمانها و بررسی نظریه ها و روش های سنجش سلامت و فساد اداری

    پدیده سلامت و فساد اداری در سازمانها و بررسی نظریه ها و روش های سنجش سلامت و فساد اداری نظریه فساد اداری نظریات فساد اداری نظریه های فساد اداری مبانی نظری فساد اداری نظریه های فساد و سلامت اداری نظریه های…