مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت اصول کامپیوتر 2 

    پاورپوینت اصول کامپیوتر 2  پاورپوینت درمورد اصول کامپیوتر دانلود پاورپوینت اصول کامپیوتر پاورپوینت مبانی کامپیوتر 2 پاورپوینت اصول  اساسی کامپیوتر پاورپوینت اصول اساسی در رشته کامپیوتر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اصول کامپیوتر 2  جهت رشته ی کامپیوتر در…

  • پاورپوینت مدیریت افات و بیماری های برنج در زراعت ارگانیک

    پاورپوینت مدیریت افات و بیماری های برنج در زراعت ارگانیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدیریت افات و بیماری های برنج در زراعت ارگانیک جهت رشته پرستاری در قالب 42 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • پاورپیونت شبکه های کامپیوتری

    پاورپیونت شبکه های کامپیوتری دانلود پاورپیونت شبکه های کامپیوتری پاورپوینت تحقیق راجب شبکه های کامپیوتری شبکه های کامیپوتر پاورپوینت شبکه ها و انواع آن در کامپیوتر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت شبکه های کامپیوتری جهت رشته کامپیوتر در قالب…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظریه دلبستگی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظریه دلبستگی فصل دوم پایان نامه نظریه دلبستگی مبانی نظری نظریه دلبستگی پیشینه تحقیق نظریه دلبستگی پیشینه داخلی نظریه دلبستگی پیشینه خارجی نظریه دلبستگی پیشینه پژوهش نظریه دلبستگی پیشینه نظری نظریه دلبستگی ادبیات نظری نظریه…

  • دانلود تحقيق در مورد مشاوره تحصیلی docx

    دانلود تحقيق در مورد مشاوره تحصیلی docx رفتن به سايت اصلي هدف از اين تحقيق بررسي مشاوره تحصیلی با فرمت docx در قالب 48 صفحه ورد word بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش مي باشد.     2-2- انگیزش تحصیلی…

  • پاورپوینت کلیات میکروبیولوژی ومعرفی میکروارگانیسم های محیط زیست

    پاورپوینت کلیات میکروبیولوژی ومعرفی میکروارگانیسم های محیط زیست پاورپوینت کلیات میکروبیولوژی پاورپوینت معرفی میکروارگانیسم های محیط زیست دانلود پاورپوینت کلیات میکروبیولوژی ومعرفی میکروارگانیسم های محیط زیست پاورپوینت میکروارگانیسم های محیط زیست رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کلیات میکروبیولوژی ومعرفی…

  • پاورپوینت فوریت های پرستاری در مراقبت از شکم

    پاورپوینت فوریت های پرستاری در مراقبت از شکم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فوریت های پرستاری درمراقبت از شکم جهت رشته ی پزشکی در قالب 60 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوینت نحوه اراعه صورتهای مالی

    پاورپوینت نحوه اراعه صورتهای مالی دانلود پاورپوینت نحوه ارائه صورتهای مالی پاورپوینت نحوه ارائه صورتهای مالی پاورپوینت نحوه ارائه صورتهای مالی جدید پاورپوینت نحوه ارائه صورتهای مالی به دارایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نحوه اراعه صورتهای مالی جهت…

  • پاورپوینت فرآيند استراتژيک

    پاورپوینت فرآيند استراتژيک پاورپوینت ISO 10006 فرايندها پاورپوینت iso 10006 standard پاورپوینت استاندارد iso 10006 پاورپوینت سازمان iso رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فرآيند استراتژيک جهت رشته مدیریت در قالب 17 اسلاید و با فرمتpptxبصورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • بررسی معامله با آلات قمار و آثار آن

    بررسی معامله با آلات قمار و آثار آن معامله با ابزارآلات قمار آثار معامله با ابزارآلات قمار معامله با ابزارآلات قمار در فقه ادله حرمت معامله با آلات قمار معامله با ابزارآلات قمار در حقوق مستندات فقهی و حقوقی معامله…

  • پاورپوینت آموزش تدریس قواعد درس اول عربی هشتم

    پاورپوینت آموزش تدریس قواعد درس اول عربی هشتم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس قواعد درس اول عربی هشتم به دانش آموزان کلاس هشتم متوسطه اول در قالب 15 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت آشنایی با شیطان پرستی

    پاورپوینت آشنایی با شیطان پرستی پاورپوینت شیطان پرستی پاورپوینت چیست؟ پاورپوینت معنای شیطان پرستی پاورپوینت شیطان پرستی و انواع آن پاورپوینت و نمادها پاورپوینت آشنایی با شیطان پرستی  دانلود پاورپوینت آشنایی با شیطان پرستی  رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت…

  • پروپوزال و طرح تفصیلی بررسی و توسعه دانش کاربردی در حیطه شناسی الگوی اخلاق حرفه ای با رویکرد اسلامی ایرانی

    پروپوزال و طرح تفصیلی بررسی و توسعه دانش کاربردی در حیطه شناسی الگوی اخلاق حرفه ای با رویکرد اسلامی ایرانی شاخص اخلاق حرفه ای طراحی مدل اخلاق حرفه ای اخلاق حرفه ای مدیران آموزشی اخلاق حرفه ای در مدیریت آموزشی…

  • آموزش های فنی و حرفه ای در زندان و بررسی ضرورت آن

    آموزش های فنی و حرفه ای در زندان و بررسی ضرورت آن آموزش و اشتغال زندانیان پایان نامه آموزش های فنی و حرفه ای ضرورت آموزش های فنی و حرفه ای در زندان الزامات آموزش مهارت های فنی و حرفه…

  • پاورپوینت سيستم منيپوليتور حمل مخزن

    پاورپوینت سيستم منيپوليتور حمل مخزن سيستم منيپوليتور حمل مخزن پاورپوینت سيستم منيپوليتور حمل مخزن و انواع آنها دانلود پاورپوینت سيستم منيپوليتور حمل مخزن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سيستم منيپوليتور حمل مخزن جهت رشته گوناگون در قالب 19 اسلاید…

  • پاورپوینت فصل هفتم کتاب تئوری حسابداری(1) ولک و همکاران ترجمه کرمی و تاجیک با موضوع چارچوب نظری FASB

    پاورپوینت فصل هفتم کتاب تئوری حسابداری(1) ولک و همکاران ترجمه کرمی و تاجیک با موضوع چارچوب نظری FASB کلمات کلیدی : دانلود رایگان پاورپوینت فصل هفتم کتاب تئوری حسابداری یک تألیف ولک و همکاران ترجمه کرمی و تاجیک با موضوع…

  • دانلود پاورپوینت صد نکته در پایان نامه نویسی

    دانلود پاورپوینت صد نکته در پایان نامه نویسی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت صد نکته در پایان نامه نویسی جهت رشته علوم پایه در 25 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پاورپوینت معرفی مهمترین های نمونه برداری درآزمایشگاه 1

    پاورپوینت معرفی مهمترین های نمونه برداری درآزمایشگاه 1 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معرفی مهمترین های نمونه برداری درآزمایشگاه 1 جهت رشته علوم آزمایشگاهی در قالب 49 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خودنظارتی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خودنظارتی مبانی نظری خودکنترلی دانلود مبانی نظری خودکنترلی پیشینه تحقیق خودکنترلی ادبیات نظری خودکنترلی فصل دوم پایان نامه خودکنترلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق خودکنترلی ادبیات و مبانی نظری خودکنترلی رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • تحولات مطالبات معوق بانکی در کشور و تدابیر لازم برای کنترل آن

    تحولات مطالبات معوق بانکی در کشور و تدابیر لازم برای کنترل آن دانلود پروژه مطالبات معوق پیشینه مطالبات معوق در ایران روشهای پیشنهادی برای وصول مطالبات معوق عوامل موثر در ایجاد مطالبات معوق مطالبات معوق بانکی از نگاه مشتریان مطالبات…

  • پرسشنامه مقیاس زوجی انریچ 35 سوالی با نمره گذاری، روایی و پایایی

    پرسشنامه مقیاس زوجی انریچ 35 سوالی با نمره گذاری، روایی و پایایی کلمات کلیدی : پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ خرده مقیاس های پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ روش نمره گذاری پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ مولفه های پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ مقیاس…

  • مبانی شبکه های عصبی مصنوعی ساختارها، الگوریتم ها و کاربردها

    مبانی شبکه های عصبی مصنوعی ساختارها، الگوریتم ها و کاربردها شبکه های عصبی مصنوعی شبكه هاي عصبي مصنوعي چيست پایان نامه شبکه های عصبی مصنوعی doc پایان نامه شبکه های عصبی مصنوعی دانلود پایان نامه شبکه های عصبی مصنوعی پایان…

  • پاورپوينت آشنایی زندگينامه پيامبر اسلام

    پاورپوينت آشنایی زندگينامه پيامبر اسلام رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی زندگينامه پيامبر اسلام جهت رشته بیوگرافی در قالب 53 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش         زندگی…

  • پاورپوینت ارزیابی خونریزی های مغزی در MRI

    پاورپوینت ارزیابی خونریزی های مغزی در MRI رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ارزیابی خونریزی های مغزی در MRI جهت رشته پزشکی در قالب 24 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پاورپوینت خلاصه فصل چهارم از بخش اول درس پردازش اطلاعات تجارت بین الملل

    پاورپوینت خلاصه فصل چهارم از بخش اول درس پردازش اطلاعات تجارت بین الملل رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت خلاصه فصل چهارم از بخش اول درس پردازش اطلاعات تجارت بین الملل جهت رشته رشته فناوری اطلاعات در قالب 18 اسلاید و…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش و سرمایه اجتماعی 112 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش و سرمایه اجتماعی 112 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری سرمایه اجتماعی پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی مبانی نظری مدیریت دانش پیشینه تحقیق مدیریت دانش مبانی نظری…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش بهزیستی معنوی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش بهزیستی معنوی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه بهزیستی معنوی مبانی نظری بهزیستی معنوی پیشینه تحقیق بهزیستی معنوی پیشینه داخلی بهزیستی معنوی پیشینه خارجی بهزیستی معنوی پیشینه پژوهش بهزیستی معنوی پیشینه نظری بهزیستی معنوی ادبیات…

  • پاورپوینت عوامل موثر بر تاخیرات در پروژه های عمرانی با تحلیل سلسله مراتبی AHP

    پاورپوینت عوامل موثر بر تاخیرات در پروژه های عمرانی با تحلیل سلسله مراتبی AHP رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پایان نامه ارزیابی و اولویت بندی عوامل موثر بر تاخیرات در پروژه های عمرانی از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP…

  • فصل دوم پایان نامه مدیریت دانش

    فصل دوم پایان نامه مدیریت دانش کلمات کلیدی : پیشینه مدیریت دانش تاریخچه مدیریت دانش مبانی نظری مدیریت دانش ادبیات نظری مدیریت دانش چارچوب نظری مدیریت دانش پیشینه پژوهش مدیریت دانش پیشینه تحقیق مدیریت دانش مبانی نظری و پیشینه مدیریت…

  • دانلود پاورپوینت اورژانس های زنان و زایمان

    دانلود پاورپوینت اورژانس های زنان و زایمان پاورپوینت اورژانس های زایمان پاورپوینت در مورد بارداری و زایمان پاورپوینت درباره اورژانس های زنان و زایمان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اورژانس های زنان و زایمان جهت رشته پزشکی در 18…

  • پاورپوینت آموزش تدریس فصل چهارم ،علوم سوم دبستان - مواد اطراف ما (2)

    پاورپوینت آموزش تدریس فصل چهارم ،علوم سوم دبستان - مواد اطراف ما (2) رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس فصل چهارم ،علوم سوم دبستان - مواد اطراف ما (2) به کودکان کلاس سوم ابتدایی در قالب 25 اسلاید…

  • دانلود پاورپوینت مباحث کاربردی در مدیریت منابع انسانی

    دانلود پاورپوینت مباحث کاربردی در مدیریت منابع انسانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مباحث کاربردی در مدیریت منابع انسانی جهت رشته مدیریت در قالب 24 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه پیشرفت تحصیلی

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه پیشرفت تحصیلی فصل دوم پایان نامه پیشرفت تحصیلی مبانی نظری پیشرفت تحصیلی پیشینه تحقیق پیشرفت تحصیلی پیشینه داخلی پیشرفت تحصیلی پیشینه خارجی پیشرفت تحصیلی پیشینه پژوهش پیشرفت تحصیلی پیشینه نظری پیشرفت تحصیلی ادبیات…

  • پاورپوینت تشخيص عنبيه با استفاده از خصايص wavelet

    پاورپوینت تشخيص عنبيه با استفاده از خصايص wavelet پاورپوینت موجک دابیشز پاورپوینت تبدیل موجک در پردازش سیگنال پاورپوینت تبدیل موجک در پردازش تصویر پاورپوینت تابع تبدیل موجک در متلب پاورپوینت تبدیل موجک در پردازش تصویر چیست پاورپوینت مقاله تشخیص هویت…

  • پرسشنامه مطالعه تطبیقی عوامل موثر بر حس تعلق مکانی در سکونتگاه‌های رسمی و غیررسمی

    پرسشنامه مطالعه تطبیقی عوامل موثر بر حس تعلق مکانی در سکونتگاه‌های رسمی و غیررسمی کلمات کلیدی : پرسشنامه حس تعلق به مکان دانلود پرسشنامه حس تعلق به مکان نمونه پرسشنامه حس تعلق به مکان پرسشنامه حس تعلق مکان به اسکان…